Härliga vinter

Mitt i det gråa vädret och corona så skärpte vintern till sig och färgade allt lite ljusare och vackrare. Hade lite glömt bort hur fint det kunde vara i allt det gråa. Och när vinterenergin känns låg pga lite av varje så är det skönt att gå ut och låta solen lysa lite på en. Så fint att få flera veckor med snö och vi hann både åka skridskor, pulka med småkusinerna och för en kväll i Stockholms skidbacke, Hammarbybacken. Premiär för mig och så härligt att få ser solnedgången över stan från en vit backe. Nu är det första mars imorgon och vintern har bytt till vår här hemma men nu väntar några dagar i Stöten och skidåkning innan förhoppningsvis våren fortsätter här hemma.

Även om vaccineringen så långsamt kommit igång och det på ett sätt känns nära så känns det ändå väldigt långt bort när det hela tiden pratas om hur många som insjuknar och hur få vaccin som kommer. Och längtan till att få krama mamma och pappa, träffa vänner utan avstånd och få resa är stor så tror alla behöver en ljus vår för att längtan ska kännas mer lätthanterlig.

Försöker våga boka lite små resor i vår och sommar och hoppas verkligen alla är vaccinerade och världen börjar återvänta till något nytt normalt. Helgen efter sportlovet åker jag och några tjejkompisar tillbaka till Sandviksgård. Vi gillade att vara där sist. God mat, härliga träningspass och ett fint spa att hänga i. Högst osäker vad min coronakropp orkar med men tänker att det nog får bli lite mer tid i spaet än sist.

Förhoppningsvis blir det också en vårhelg på Gotland med våra fina grannkompisar och en 10 årsbröllopsweekend med R.

Och så ser vi så mycket fram gå på bröllop i sommar om nu samhället fått möjligheten att öppna upp lite i spåren av mer som blir vaccinerade. Jag och stortjejen har inhandlat varsin klänning så nu gäller det bara att hitta en klänning till lilltjejen och alla tillbehör som gör outfiten komplett. Och så vore det ju roligt att även få tag i någon som kan hjälpa tjejerna med frisyrerna och kanske lite smink.

Söndag här hemma idag och försöker alltid ha lite söndagsrutiner som gör mig redo för en ny vecka. Jag gillar ju att stryka, nästa som lite meditation för mig. Men snart har jag nog strukit hela min garderob och med hemmaarbete blir det ju inte så himla mycket finkläder som används så denna söndagskväll ägnar jag istället åt att skriva.

Även om jag inte ska söka jobb då jag trivs så försöker jag komma ihåg att varje år uppdatera mitt cv och mitt personliga brev med var jag åstadkommit under året och vilka eventuella kurser jag gått. Insåg att jag inte uppdaterat på ett par år och det var mycket nytt som jag ägnat mig åt de senaste 2 åren. När jag skriver detta inser jag att det liksom blir lite summering av ens karriär även om man liksom inte är på väg någonstans så är det alltid bra att ta en stund att inse hur mycket jag har lärt mig under dessa 2 åren som konsult. Kurvan är lite som när jag jobbade på Indiska under rekonstruktionen. När allt gick i en rasande fart. Även om det är tuffare att vara konsult än jag trodde så är det otroligt lärorikt att byta sida. Jobbat i så många år som beställare och att nu vara den som ska leverera på en beställning är något helt annat.

Jo nu blir det tre arbetsdagar i högt tempo innan jag drar in till stan och hoppas på en förhoppningsvis rätt tom buss till Stöten. Har annars en plan om att ta med både ansiktsmask och skydd och stor luva så ingen bakom mig andas för mycket på mig. Men jag försöker känna mig rätt trygg då jag relativt nyligen ändå haft corona och trots brist på antikroppar förhoppningsvis har annan immunitet. Hoppas sen på några soliga dagar i skidbackarna med familjen. Ser fram emot att testa mina nya skidor på riktigt också…

Tjejerna fotade i helgen sina så härliga nya kläder från Femme LUX .

Här i sina härliga Womens Tracksuit Set

Kläderna kommer från Femme

En reaktion på ”Härliga vinter”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *