Julens härligaste mysplagg

Vilket år 2020. Kan väl bara beskrivas med ordet covid. Allt har ställts in och det varit så ledsamt att inte träffa nära och kära. Att året sen slutar med att både jag och R ligger i covid gör ju inte saken bättre.

Men vi tar det från början. I Februari var vi i Kläppen och åkte skidor, tjejerna längtade tillbaka till sin gamla backe. Jag åkte upp de sista dagarna för att joina några dagar i backarna. Sen kom vi hem och började höra om någon läskig bakterie som spreds i Asien. Men många tänkte nog att det var lugnt ändå. I början på mars åkte jag till Göteborg på 2 olika ecom events och där började jag inse att detta var sista gången man uppgicks på detta sätt på ett tag. Men inte kunde jag tänka att vi pratade många månader.

Våren bestod mest att att akta sig för andra människor och hålla sig inne och hålla ut.

I somras så lugnade sig allt lite och vi vågade oss ut på en Sverigeresa. Vi hyrde hus med Jenny och Johan på västkusten och vågade tom med ett besök på Ullared. Sen körde vi vidare till Vann spa där vi upplevde ett par riktigt fina dagar i barnens drömvärld. Spabad, behandlingar, sup-bräda och helikoptertur.
Sen kom hösten igen och coronasiffrorna gick upp och det blev väldigt mycket stanna inne och ställa in.

Skönt med jultid med lite mer ljus och mys även om det kommer bli en tid då man särskilt märker att det inte är som det ska vara.

Det är julafton och mina små myser i sina mysiga mys kläder i mjukaste bomullen.

Vide kände sig mer än cool i ett beiga Loungewear set med luvtröja med snörning i nederkant och byxor med sydd söm.

Ellie har flyttat in i sin gråa croppade hoodie och svarta mjukisbyxor med puffig midja.

Även detta Lounge set från Femme.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *