Helt plötsligt i Riga

Denna månad är jag lite överallt. Förra veckan Malmö, denna veckan Riga och så Gotland till helgen. Nästa vecka Jönköping och sen Båstad och så avslutas månaden i Rom. Jobb blandas med nöjen, ibland på olika resor men mest olika timmar på samma resa. För jobbresor är också nöjesresor dels för att jag gillar mitt jobb men också att det alltid finns någon tid att få se lite av staden. Och nöjesresor kan ta ett break i och med att jobbsamtal. Men det är precis som jag vill ha mitt liv, inga tydliga gränser mellan jobb och fritid.

Ikväll kom jag till Riga för att delta i Management Events Nordiska strategiforum. 2 dagars seminarium och möten med leverantörer och inspiratörer. Men ikväll har vi bara börjat lära känna varandra genom lite mingel på hotellets takbar. Vi bor på fina Radisson mitt i stan. Efter minglet drog jag mig ner till hotellets fina Spaavdelning för att bubbla lite. Ja helt klart en timme semester mitt i jobbresan 😉

Nu dags att sova tidigt för innan morgondagens möten är det dags för morgonlöpning inkl guidning av Riga. Klockan ringer 06.15(Svensk tid 05.15).

Riktigt fint Spa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *