Hösten kommer men bara 3 månader till ny sommar ;)

Den här hösten kommer att bli speciell för jag tänker inte på att det blir mörkare och kallare jag tänker bara på att det betyder att vår långresa närmar sig. Om ”bara” tre månader drar vi ju till andra sidan jordklotet och förväntningarna är självklart skyhöga 😉

Kanske jag borde fokusera på att undersöka om barnen har några höstkläder men det är liksom för tråkigt istället letar jag praktiska sommarkläder på alla reor. För att packa ner allt vi ska ha med oss i två stora ryggsäckar känns ju så nära en omöjlighet man kan komma och då måste varje plagg vara genomtänkt. Lätta att tvätta upp, torka fort och så praktiska färger. Lilltjejen byter nog kläder minst 3-4 gånger per dag(en fight vi hoppat över att ta ;)) så hon kommer vara utan rena kläder ungefär samtidigt som vi landar på vårt första resmål, Hongkong.

Till mig har jag mest letat kjolar och shorts som nog hade varit enklare att göra innan sommaren men då trodde jag att jag hade plagg som passar. Väldigt nöjd över min nyinhandlade Esprit kjol i tunnaste jeanstyget så nu vill jag bara hitta lika sköna jeansshorts. Supertunt jeanstyg känns praktiskt på alla sätt. Någon som sett några? eller någon(Lisa kanske) kan kanske förse mig med lite shopping/pack-tips? Långt till det ska packas förstås men sommarkläder lär inte bli lättare att hitta!
jeanskjolOch så väntar jag på min nya handväska ska dyka upp. Hoppas bara den är ok snygg. Vill inte resa med någon av mina favoriter som jag är för rädd om utan istället någon liten slit och släng väska men självklart måste den vara ok snygg. Dragkedjor är ett måste så inget viktigt litet pass eller papper ramlar ur och så gillar jag inte väskor i fake-skinn så det fick ändå bli en i skinn.
Ok, var tror ni? Blir det behålla eller skicka tillbaka ;)?
skinväska

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *