Höstfix

Det är härligt högt tempo nu. Yrket liknar mest någon superlogistiker men det rullar på.  Stordotter börjar känna sig hemma med bussen och lilldottern med att gå själv. Vi försöker få vår lilla vänn, vår kanin Linus att bli tam och barnen att bli av med sina förkylningar.

Och jag kör stora höstrensningen, alla plagg som jag tänker att de kan säljas för minst 200 kronor och som jag inte använt på ett år tänkte jag försöka sälja. Har redan sålt både ett par jackor och flertalet klänningar. Jag som så länge tänkt att hålla på att sälja saker inte var min grej utan istället skänkt bort allt. Nu blir det som en sport att sälja. Här är Consectors lista över säljsiter om du vill testa att sälja.

Själv säljer jag ofta på olika Facebooksidor då jag tycker det har fungerat så smidigt. Gärna lokala sidor så man folk har nära att hämta och man slipper dyra frakten.

Och så ska lite praktiska saker fixas som tandläkarbesök, hårfrisöbesök och bankbesök. Vi har alltid haft Nordea men försöker alltid kolla någon bra jämförelsesida för att se att vi får rätt nivåer, som Consector. Där kan man skriva in vad man önskar låna och se vilka räntor man kan få.

Men nu är det strax dags för skön helg. Ikväll blir det lugn familjekväll och imorgon mest en lugn hemmadag innan vi drar till bror på middag. Söndag är det massor av aktiviteter och tillhörande föräldramöten. Lugn och full fart i bästa kombination.

 

I sammarbete med Consector.

 

En reaktion på ”Höstfix”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *