Hur gjorde ni ert badrum egentligen?

Jag fick en fråga om hur vi tänk med vårt badrum och vart man hittar allt. Alltid kul med läsarfrågor. Så tänkte att jag besvarar det i ett inlägg. När vi flyttade in så var det första vi såg badrummets brister. Vi tänkte då den knasiga tanken att om vi bara fixar badrummet så kommer vi trivas. Vi fick in några galet höga offerter och började istället tänka på allt annat vi kunde vi kunde fixa för dom pengarna.

Så istället blev det så att badrummet var det vi fixade sist, efter allt annat. I efterhand helt rätt beslut för de tankarna vi hade om badrummet när vi flyttade in var lite för opraktiska och när tiden fick mogna så insåg vi att barnen är större och behöver ännu mer förvaring men också golvyta eftersom vi ofta är fler i badrummet.

Vi ville också kunna duscha 2 samtidigt för att ibland hinns det inte med att vänta. Vi ville kunna borsta tänderna samtidigt och vi ville ha golvyta och ljust. Ja det var väl grundtanken. Att sen hitta alla möblerna för att få ihop detta var ju inte det lättaste. Men massor av googling senare så landade vi i mycket vitt och så lite grått. Klassiskt och snyggt och håller i många år tänkte vi. Vi satsade också på ett flertal olika ljuskällor för att kunna ha det mysigt men också upplyst när man vill fixa sig i ordning.

För att alltid ha torra varma handdukar så valde vi en stor handdukstork. Och det är vi nöjda över idag. 4 stora handdukar torkar utan problem. Vi var lite less på badrumsspegel med alldeles för mycket saker i så vi körde en enkel spegel på vägen och alla saker i en stor badrumsmöbel under istället.

Duschen lade vi mest möda på och specialbeställde en glasdörr efter våra mått för använda utrymmet optimalt. Vi spanade länge ett vackert badkar men insåg att vi hellre ville ha en stor dusch.

Här ser ni hur badrummet blev.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *