Lyftenkompis

Inte en helt vanlig fredag – Disco och träning

Jag känner att jag bara sover och sover men blir aldrig piggare. En liten förkylning som inte bryter ut och som inte heller ger sig. Men så ikväll struntade jag i att kroppen längtade efter soffan.

Disco

Småtjejerna skulle ändå på Disco i skolan och var peppade till tänderna. Mellan 5 och halv 7 hade åttorna ordnat Disco för lågstadiet och kön ringlade sig runt halva skolan. Vi var där tidigt och kunde smidigt smita in och börja köpa snacks och spana in discot medan andra stod i kön. Kul att få spana lite när de minglade runt bland sina kompisar. För lilltjejen var det stort, hennes första Disco och hon har pratat om det hela veckan. Räknat kronor till popcorn och lagt fram discoklänningen.

Småtjejerna redo för Disco.
Småtjejerna redo för Disco.
ACTIC

Såmedans tjejerna dansade loss på Discot så drog jag till gymmet ACTIC här i Tyresö. Laddar man hem deras smidiga App så får man prova att träna en vecka, gratis. Jag har ju SATS-kort men det finns ju tyvärr inget SATS-gym i Tyresö och nu gällde det att vara tidseffektiv. Alltid kul att prova ett  nytt gym också. Riktigt trevligt faktiskt. Jag gillar att det var ett fyrkantigt rum med uppvärmningsmaskiner och träningsmaskier tillsammans. Korta avstånd om man vill köra intervaller. Men ikväll körde jag andra passet i ”Clara färdiga gå’s”  onlineträningsprogram. 6 stucken 5 minutare.

Intervaller på löpbandet.
Intervaller på löpbandet.

Efter träning och Disco dans så var det dags för fredagsmys. Jag hade laddat med massor av gott för just ikväll behövde vi det. Men innan dess var det dags för att göra lite nytta. ACTIC kör just nu en kampanj som heter ”lyft en kompis” på Instagram. För varje bild som laddas upp med taggen #lyftenkompis och #actic så skänker företaget 3 kr till Hjärnfonden. Bra där! Gå nu och lyft en kompis.

LyftEnKompis.
LyftEnKompis.

Sen myste vi ner oss i soffan, tittade på Hela Sverige bakar och bara myste. Jag och mina tjejer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *