Jag är nog kär i Rom

Igår eftermiddag landade vi i efterlängtade Rom. Rom har varit med på förslagslistan så många gånger men alltid valts bort av olika anledningar. Hur kan jag ha gjort så. Efter bara ett dygn i denna stad är jag nog kär.

Igår körde vi turistracet med fontäner, trappor, kyrkor och ännu mera fontöner. Så mäktigt så vackert och så nära. Ja för vi bor i en väldigt rymlig 3 rum och kök precis mitt bland allt. Perfekt lägenhet för 5, med 2 sovrum, kök och vardagsrum. Fick man önska så skulle såklart balkong vara önskvärt men det verkar vara väldigt ovanligt här.

Igåg njöt vi av sevärdigheter, fantastisk middag och allt strosande i solen. Det går liksom inte att inte bli kär.

En reaktion på ”Jag är nog kär i Rom”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *