Jag vet varför Stina inte vann Tour de Ski

Både i söndags och i går kväll begav jag mig till Rudans frilufsområde i Haninge för att åka skidor. I söndags eftermiddag i eftermiddagsljuset tillsammans med väldigt många andra sugna skidåkare. Vi snurrade de dryga 3 kilometrarna runt de platta ängarna. Bra för mig som är lite rädd för backar men egentligen dåligt för min träning. Och så igår kväll åkte jag i skenet av lyktstolparna framför Rudangården. Det är också helt platt.

Och så tänker jag tillbaka på skidåkningen i julas när vi var i Norge. Det fanns inget spår som inte gick rakt upp för den brantaste backen och rakt ner för den brantaste utförsbacken och så upp igen. Hur kort spåret än var och hur lite snö det än fanns så fanns det allt en backe. Ja där har ni svaret varför Norskor vinner när det är starkast uppför som vinner.

Annars så har vardagen börjat. Lite chockartat att gå upp innan sex när vi sovit till efter 10 hela julen men ända riktigt bra med vardag igen. Imorgon åker jag till Malmö och jobbar och fredag är det dags för tenta. Sen är helg kul med fester, mer om det då.

Skidspåren i Rudan
Skidspåren i Rudan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *