Lite energi tack…

Idag är en sån måndag när man skulle haft något kul inplanterat. Som R som är iväg och åker lite skidor och sen ska basta och bada vak. Ok hade inte varit jättesugen men efter en lång arbetsdag känns energin borta. Är typ inte trött bara less…

Men efter lite pyssel med mina små så sover de redan sött och klockan är ju bara kvart i sju så nu ska jag ta mig ner till löpbandet och sen lite ben och mage innan en skön dusch och sen häng framför braskaminen med NY-surfning.
Hoppas det ger mig lite måndagsenergi…

Vet inte vart energin är men förmodligen begravd under allt jobb som ska avklaras denna vecka för att sen kunna njuta av min semester, så jag ska inte klaga, jag vet!

20130225-184510.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *