Lite mer dressad…

När jag var riktigt ung så var jag någon gång på en intervju som någon sorts sekreterare/administratör på en reklambyrå. Jag tror nog inte jag fick jobbet och jag tror nog inte jag ville ha det, minns inte så noggrant. Men det jag minns är att alla var otroligt snyggt klädda i kostymer, kjolar, klänningar och dräkter. Riktigt sådär business-snyggt och när jag kom hem så fällde jag den rätt intelligenta kommentaren att – när jag blir stor så ska jag jobba på ett ställa där man är så där fin, det var liksom mer viktigt än vad jag skulle jobba med ;).

Nu tror jag nog det är rätt få ställen där alla går omkring och ser ut att vara direkt urklippta från senaste Elle. Men fortfarande så minns jag ju den där takvåningen med alla snygga kläder som det var igår, dock förmodligen rätt förstärkt genom åren. Och om det passade skulle jag gärna hoppa igenom Elle och gå omkring sådär business-fin. Men i väntan på att det passar så tänkte jag iallafall ge mig på att använda lite mer kjolar och klänningar på jobbet. Så idag blev det såhär…

2013-10-16 005

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *