Lite ny shopping of Joy

Affären Joy har inte varit min favorit på väldigt länge. Jag blev lite förskräckt när jag var inne i en butik för väldigt många år sedan tillsammans med mamma och tyckte det var galet trångt. Och så läste jag på provhyttens dörr att det liksom var deras affärsmodell att ha mest kläder per kvadratmeter. Men så pratade jag med Joys trevliga VD Charlotte på lunchen idag. Hon berättade så engagerat om sitt företags resa att förändras till vad kunder önskar idag. Och så hade hon dessutom ett par byxor som var i skön stretch men i skinnsnygg stil. Jag gillar ju inpuls-shopping 😉 så såklart blev det ett stopp på hemvägen, vid Nacka Forum för att kolla in Joy. Ja allt är det något annat, trevlig affär med trevligt bemötande och jag är mycket nöjd med mina fina nya byxor.

Tog en storlek mindre och är än mer nöjd!

  

En reaktion på ”Lite ny shopping of Joy”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *