Lite paus igen…

Orkar inte riktigt en hel arbetsvecka. Jag börjar oftast veckan glad, full med energi och med väldigt högt tempo. Lite som att jag varje vecka ska springa en mil och är helt övertygad om att klara 5 minuterstempo 😉
Slutar veckan med att gå hem tidigare då jag känner mig som en urvriden trasa. Denna vecka lägger vi också på lite förkylning, en krockad bil(alla oskadda men bilen är skrot) och en halkolycka med väldigt ömt ben.

Har väldigt svårt att mäta vad jobbet ger mig med vad det tar. Vågen slår åt olika håll hela tiden och det känns som jag väntar på att någon annan ska bestämma något.

Nej tur att det är helg och vila. Ikväll urskön familjebastu och handboll och imorgon skidåkning och födelsedagstårta.

IMG_1706.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *