Livet i husbil har börjat

Efter en mängd kontroller på flygplatsen(pass, pass igen, inresepapper och så matkontroll, inget ätbart fås tas in i landet) och så transfer till husbilsdepån så var det en aning matt men glad familj som steg in i vår husbil. Vi fick sedan en genomgång av husbilens all teknik medans två överlyckliga små tjejer dansade runt i husbilen. Som de har längtat. Sen blev det matshopping(alltid lika kul i nytt land) och Burgare på KFC innan vi började rulla norrut.

Fantastisk sagonatur mötte oss direkt och vi såg direkt Sagan om Ringen kullarna lite överallt. Det går inte att beskriva hur bördigt det är här, palmer blandas med mer nordisk natur och så får, får, får.

Hade tänkt ta oss till staden Whangarei som ligger kanske 15 mil norr om Auckland men lilltjejen somnade och stortjejen orkade inte sitta still mer och efter en lång flight så förstår vi henne så det fick bli en liten camping som vi råkade åka förbi bara efter några mil.

Kanske lite nära vägen men naturens finns ändå nära och ikväll ville vi mest boa in oss i husbilen. Lite var sak på sin plats och så fira lite med Nya Zeelänsk bubbel.
Imorgon blir det ett litet besök på campingens minizoo innan vi rullar norrut för förhoppningsvis bad och liten vandring.

Just ni känns tidsomställningen helt förvirrande, är vi trötta för att det är natt, borde ha varit natt, för vi sovit för lite eller för vi flygit ;).
Men om några dagar är det nog löst, god natt…
Perfekt att de små sitter bakom oss med bord emellan för pyssel!

20131130-152851.jpg

20131201-164814.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *