Lugn lugn helg

Den här helgen har vi fyllt med väldigt lite. Igår började morgonen med surdegsbak och för andra gången lyckades jag totalt. Segt och luftigt precis som jag vill ha det!
Jag förstår att det för de flesta inte går att förstå men att lyckas med surdegsbröd är liksom bara så roligt. Ja det är inte friskt jag vet!

Sen hängde jag halvsovandes framför braskaminen medan våra små pysslade och R var ute och sprang. Energin fanns helt enkelt inte där och det tog emot att dra till skidspåret på eftermiddagen även om det var fantastiskt skönt, som alltid, när jag väl åkte.

Kvällen tillbringades i skön takt med en bok i famnen medan barnen härjade med sina kusiner. Avslutade den mycket läsvärda Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra, läs den!

Vår söndag har erbjudit lite mer energi och fylldes med skridskoåkning med stortjejen med kompis medan lilltjejen var på kalas.
Sen blev det gemensam takeawaymat efteråt, mycket trevligt avslut på denna lugna helg!

IMG_1724.JPG

IMG_1721.JPG

IMG_1724-0.JPG

IMG_1721-0.JPG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *