Mall of Scandinavien vs Emporia  

Igår drog jag en sväng till norra Europas näst(?) största shoppingcenter Emperia.

Och jag kunde ju inte låta bli att jämföra det med Stockholm nyaste stolthet Mall of Scandinavia eller MOS som det också kallas.

Utseendemässigt tycker jag att det är jämnt skägg, snygga byggnader.  
Utbudsmässigt så är det också jämt skägg, MOS har lite mer stora vräkiga affärer medan Emperia har mer små trevliga.

Men ändå så vinner MOS rätt stort då Emporia är som en labyrint för en förstagångsbesökare. Jag visste aldrig vart jag skulle gå för att inte komma till samma butiker hela tiden. Det var oftast sega trappor istället för rulltrappor mellan våningarna. Med sega menar jag väldigt väldigt låga trappsteg så de var svårare att gå i än trappmaskinen igår ;).

Jag såg inte en enda skylt eller karta vilka butiker som överhuvudtaget finns eller vart. 

Och det sista jag hittade ingen ut-skylt så jag höll aldrig på att komma hem.

Ville köpa denna fina jackan men orkar inte med kemtvätt. Blev en svart liknande jacka istället.  

God Thai-middag på Emporia innan jag trött men nöjd med min lilla utflykt drog hem till hotellsängen för nytt avsnitt av Gifta vid första ögonkastet, en hel del mail och en till natt i väldigt skön hotellsäng. Lika mycket vaken som igår natt, varför kan man inte sova i Malmö?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *