Måndagspigg

Helgen har bjudit på en väldigt trött fredag där jag somnade till Lets Dance(efter första paret) men också kalas och träning.

I lördags var stortjejen på Andys Lekland-kalas. Jag passade på att köra ett bra långt pass på Sats under tiden. När jag hämtade en glad kalastjej kände jag att bragdguldet borde gå till de föräldrar som en lördag står ut i ljudnivån/rörigheten.

Kalastjej   

Sen hem till nästa kalas för R och kusinen L. Väldigt trevligt att träffa våra familjer och lite vänner men fika är lite knasigt ändå. Mycket förberedelser och så hinner man knappt umgås för att det går så fort.  

Vår söndag bjöd på ett kalas till för Lill-tjejen. Temat var Melodifestivalen och en överlycklig lill-tjejen fick ha både rosa och korkskruvar i sitt hår.   

 
Stortjejen och jag passade på att titta lite i affärer och fika lite.  

Söndagen fortsatte med klädröjning. Jag har önskat mig hjälp att ”bygga” en garderob i födelsedagspresent och om önskningen blir sann så måste mycket rensas. Ser framför mig en mörk lila heltäckningsmatta, många hyllor och en spegel i guld 😉

Yes ny vecka och måndagsmorgonen är pigg. Jag är laddad för en ny vecka med AW idag, träningar, påskmiddagar, hårfrisörbesök och förhoppningsvis en bra arbetsvecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *