Mot midsommar med nya krafter

Igår löste sig mycket här på jobbet så även om listan fortfarande är lång på vad som ska vara klart innan semestern så känns den så mycket lättare, tänk så mycket som kan lösas på ett par möten.

Efter gårdagens styrketräning på Sats(fokus kabelmaskinen, för jag gillar den mest just nu:)) så ägnades kvällen åt att prova kläder och att stryka kläder. Vissa sommarkläder kändes ur tiden och vissa ur storleken. Och det som kändes topp, strök jag för att det ska bli av att använda alla somriga men stryknödvändiga blusar, kjolar och klänningar.

Passade även på att prova min midsommarklänning och känner att jag absolut skulle vilja ha ett bälte i midjan men dagens lunchshopping hjälpte inte, nu hoppas jag att mammas tygaffärbesök i eftermiddag löser problemet. Någon som har något bra förslag?

midsommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *