Någon mer som ska börja nästa år med Sats You?

Sats You är ett träningspaket som man får vid nyteckning/vidareteckning av sitt Satskort.
Ska man köpa det tror jag att det kostar runt 2000.
Om jag har förstått allt rätt så bokar man sedan en tid med en PT som hjälper en att sätta upp ett träningsprogram som man sedan kan följa på nätet under 8 veckor. Man får 2 ytterligare tillfällen med sin PT för att träna tillsammans. Tänkte boka första tillfället i mitten på Januari och sen köra stenhårt i 8 veckor för att se om man får något resultat. Kanske man kan hinna bli lite starkare, lite snabbare eller iallafall lite mer motiverad 🙂

Någon mer som ska köra Sats You, skulle behöva någon att kämpa med?
styrketräning

Så här står det om Sats You!

Ett 8-veckors skräddarsytt träningsprogram

Åtta veckor är den idealiska tidsperioden för att komma igång. Det är tillräckligt lång tid för att skapa goda vanor – och se tydliga resultat.

Ditt 8-veckors program kommer att vara skräddarsytt för dig och fyllt med innehåll baserat på vår omfattande erfarenhet av träning och den senaste forskningen inom motivation och träning.

Din egen personliga tränare

Du får en personlig tränare som hjälper dig att hitta din motivation och använda programmet på rätt sätt. SATS har de bästa personliga tränarna i landet, så du kan vara säker på att du är i goda händer.

Din tränare följer dig på tre inspirerande träningspass för att hjälpa dig att komma igång och anpassa programmet. Förutom personlig träning, får du också rekommendationer på gruppträning som passar – för att du ska få ut det mesta av våra anläggningar.


Digital uppföljning

Du kan följa dina framsteg genom vår unika digitala lösning som finns tillgänglig via nätet och din mobil. Du kan även använda systemet för att boka träningspass, titta på inspirerande videor och få tillgång till instruktioner och träningstips.

 

 

En reaktion på ”Någon mer som ska börja nästa år med Sats You?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *