När livet berör lite extra

När livet berör lite extra

I fredags lämnade jag så Malmö. Faktiskt i väldigt emotionellt läge. Efter mycket tvekande pga lite olika anledningar tog jag kontakt med en gammal kollega som jag hört inte mått så bra. Gensvaret var rörande och jag undrade varför jag tvekat. Satt faktiskt på flygplatsen och fällde flera tårar och  funderade över hur man påverkar andra människor utan att riktigt veta om det. När livet berör lite extra.

2-årskalas

Att jag sen nästan direkt från Bromma åkte med min familj till fina vänner gjorde mig faktiskt ännu mera rörd över livet. Det var liksom en sån dag. Att ha en familj och vänner att alltid komma hem till varthän man är.  Medan killarna hängde framför fotbollen på tvn så hamnade jag och K i köket och började prata om hur ens vänskapskrets sett ut genom livet.

Jag kände mig rätt ensam i skolan. Tyckte inte att jag passade in i någon av grupperna som fanns och tog väldigt liten plats. Istället ägnade jag all vid tid åt studier. I omgångar hade jag många tankar om hur livet skulle bli om man var ensam och drömde stora drömmar om att få vara en i gänget.  Då blir man extra tacksam att livet bjudit mig på så många fina vänner.

Fredagskvällen bjöd på 2-årskalas, god mat och massor av prat. Och fotboll på tv för de som önskade.

Lifeincerise goes 2-årskalas
Små kompisar hjälps åt att öppna paket
2 årskalas
Liten men många vänner.

Att sen våra små(några fattas på bilden) börjat vägen att skapa lika starka band är faktiskt rätt galet. Eftersom vi vuxna gör så mycket ihop så har vi gett dem så mycket tid tillsammans så de börjar de bli riktigt tighta. Håller en tumme att de ska bli ett supergäng även som vuxna. Det vore galet på riktigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *