Nattmarknadsfynd

Superskön eftermiddag med först poolhäng och sedan hotellrumshäng. Jag trollade fram de små pusselbitarna Plusplus som barnen sysselsatte sig med medans vi tränade. Enfärgade pusselbitar i olika färger som alla passar med alla och så bygger man olika figurer. Superbra pyssel!

20131127-232117.jpg
Sen blev det en favorit i repris, Sushi-restaurangen från första dagen. Så himla gott och barnen älskar det också. Knappt 400 kronor för en Sushimiddag för fyra känns som ett riktigt bra pris här.

20131127-232310.jpg
Med mätta magar tog vi tunnelbanan till Mong Kok och nattmarknaden för att hitta reseminnen.
Supermysigt område med normala affärer och människor och bilfria gator. Hade gärna besökt några vanliga affärer men det får bli en annan gång då resten av familjens shoppingtålamod gick åt till marknaden ;).
Stortjejen hittade en nyårsklänning för knappt 70 kronor och lilltjejen skulle absolut ha en vintermössa för samma peng. Tack mormor och morfar för shopping-pengarna! Det räckte även till varsina Kina-pinnar att äta med.
Jag shoppade Kina-paraply och skön halsduk. Massor med grejor, trångt med människor och galet mycket Mulberry kopior. Vart tog alla sköna Lacoste och Prada kopior vägen egentligen ;). Väldigt väldigt roligt att gå där med våra små och lära dem pruta även om lilltjejen inte riktigt förstod varför vi skulle gå när hon skulle få köpa sin mössa ;).

20131127-233913.jpg

20131127-233924.jpg

20131127-233932.jpg

6 reaktioner på ”Nattmarknadsfynd”

  1. Hej kära vänner!
    Härligt att höra om era äventyr. Läser allt men hinner inte riktigt kommentera. Ekorrhjulet snurrar bara på här så NJUT av er semester 😉
    Många kramar från oss

  2. Härligt att ni kommit fram till nästa stopp.Fortsätt ha det bra där.Tack för sms igår. Skickar hälsningar från tjejerna i rec.på HFC till er. De är lite avundsjuka. Sköt om er och kram på er alla fyra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *