Nya krafter

Förra veckan var tuff. Barnen var pga sommartidsomställningen helt ut sina sömnvanor,  jag hade mycket på jobbet och var inte alls i balans.

Lilltjejen började sin fredagskväll med discokalas och kvällen slutade med två kraftigt överträtta små och ni vet vad det innebär.

Lördagen fortsatte sedan med det stora flyttlasset. Rs syster flyttade ett kvarter till större lägenhet och hela gänget var där för att hjälpa till. Ja för att flytta nära och bära allt är egentligen så mycket jobbigare än att låta en flyttbil göra halva jobbet. Men så skönt för henne att få större. Jag och Lilltjejen drog dock hem och sov då hon klagade på huvud och magvärk.

Vi känner en viss oro för Lilltjejen och hennes mage. Vi tror det är laktos men ibland stämmer det inte. För vi är hemma rätt noga men så är det svårt på kalas och fika borta. Men vi sov väldigt gott och var sen i allafall halvredo för kvällens middag hos våra grannar.

Fick bli min sköna lite glittriga jumpsuit och långkofta. Skönt!

Sköna gåbortstassen

Det var verkligen en superhärlig kväll med urgod mat, bästa granngänget, sällskapsspel och så många skratt.

Söndagen fortsatte sedan med lite husfix. Kläder sorterades, äppelträden klipptes och Stortjejen fick sin efterlängtade fototapet uppsatt.

Nu är snart hennes rum klart. Fattas bara lite ny belysning och nya gardiner.

Före
Efter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *