Önskar att min kropp blev min vän igen…

Kanske inte rätt dag att klaga, en måndag efter en väldigt fin helg med väldigt fina vänner, men jag behöver det ändå. Kanske känner någon igen sig och kan stötta lite.

Mina benhinnor har ju varit inflammerade ett tag nu, eller rättare sagt sedan typ mars/april och jag har testat allt från stötvågsbehandling, tuff massage och tabletter men inser att det ända som hjälper på riktigt är vila. Känner ändå lite hopp då jag nu kan jogga 2-3 kilometer utan smärta, så trots en förlorad utesäsong så har jag bestämt mig för att vila ett par månader till och sen knyta mina tummar att jag på vår långresa i nov/dec kan springa på riktigt. Med 3 veckor i en trång men säkert underbar husbil kommer jag behöva det ;).

Men så kommer det jag inte känner något hopp om alls just nu, min dåliga rygg. En disk i ländryggen är buktande åt höger vilket min sjukgymnast till make diagnostiserade i början av året då jag hade smärta och domningar ner i foten och ut i höften. Rehabträning, inga plankor(eller andra ryggdödande övningar) och lite mindre sitta mer stå/ligga har hjälpt. Men så sitter jag lite för still på en flygning till New York eller Kanarieöarna och det blir väldigt ont i några dagar för att sen plana ut, eller några för många timmar i en kajak och det blir väldigt dåligt. All träning borde f..n ha hjälpt! Suck…

Nu är jag långt tillbaka i rehaben igen, jag har skjutit min kontorsstol i liggläge men har ändå ont, jag kan bara stå eller sitta korta stunder innan ryggen börjar krampa…suck…
Och om detta inte liksom var nog så fick jag typ migrän inatt, aldrig haft så ont i huvudet i hela mitt liv. Kunde liksom inte lägga huvudet på kudden för att det liksom dunkade. Tur nog hade jag riktiga smärttabletter hemma men som tog 45 minuter att värka.

Ok, nu har jag klagat av mig nu tar jag tag i problemen så gott det går. I eftermiddag har jag bokat tid hos min egen(man) sjukgymnast för att det blir lättare på en riktig brits att försöka mjuka upp min rygg och så dricker jag massor av vatten för att inte få tillbaka huvudvärken.

Nu önskar jag bara bli vän med min kropp igen och så längtar jag till på söndag då det är inspirationsdag på Rosa Skrot och jag tänker hämta med mig massor med ny träningskraft…
20130719-121339.jpg

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *