Poolparty utan pool, men ett hav av tårar

Igår vardag, idag långt ifrån vardag. Älskar att jobba hemmifrån, sitta i soffan framför braskaminen eller vid köksbordet med en stor kopp te. Halvdag jobb och halvdag föräldraledig var planen även om mailen såklart ramlade in hela dagen ;). Att någon gång ibland ta lite ledigt och hitta på något med bara ett barn ger så himla mycket.

Idag hade jag fått inbjudan till ett bloggevent som jag kände vore perfekt för lilltjejen och mig att hänga på, lite för tidigt på dagen för vår skol-tjej. Lyxkryssarfartyget MSC Poesia var i Stockholm över dagen och vi var ett gäng som skulle få ha poolparty med våra små på deras pooldäck, äta glass och leka i deras lekland.

Var också väldigt nyfiken hur sådanna där lyxkryssare ser ut, denna seglar runt i norden på sommaren och karibien på vinter och allt var det väldigt fint med gym, spa, pooldäck, vackra restauranger och stora lekutrymmer får de små. Allt vore ju sådär jättebra om det inte vore för att kaptenen ändrat reglerna och folk som inte bor på färjan inte fick bada på färjan. Lilltjejen som är galen i att bada bröt ihop totalt och hela utflykten kändes rätt meningslös. För utan pool blir det knappast ett poolparty.
Men för er som är nyfikna kommer här lite bilder från kryssaren iallafall.

IMG_5001.JPG

IMG_5016.JPG

IMG_5008.JPG

IMG_5007.JPG

IMG_5020.JPG

IMG_5027.JPG

IMG_5054.JPG

IMG_5036.JPG

IMG_5057.JPG

IMG_5060.JPG

IMG_5062.JPG

IMG_5067.JPG

Men jag kände inte att min dag med lillan fick sluta i tårar kramades maskoten som alla barn fick. Efter avstigning tog vi oss vidare till Forngrenska badet för lite gladare miner och sen till närmsta hamburgerkedja för att avsluta dagen på lillan-topp-vis. Fin dag, eller som lillan sa, det började inte så bra men det blev bra till slut. Tack att du finns…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *