Så här tänkte jag mig huslivet med barn

Uppväxt i hus men inte med jämnåriga kompisar i massor. Gillar lägenhet för enkelheten, mindre att göra och mindre ansvar men då jag absolut vill ge mina barn en gräsmatta så var liksom hus ett måste. Och så har vi haft turen att få fantastiska grannar med en hel hög barn i samma ålder. Så efter förmiddagshäng med Jenny och Leila så hade jag ett hus att ta hand om innan vardag imorgon igen. Rickard är iväg på jobb/nöjesresa. Och barnen vill bara ut och leka, de blir ett helt gäng som härjar runt i några timmar, med jämna mellanrum går även jag över och snicksnackar lite. En pappa grillar korv till dem alla och sen härjar de vidare. Gissa om det blev stora tårar hos vår stora när det var dags för middag och kvällsro… Ja det var så här jag såg framför mig att det skulle vara att bo i hus med barn. Tror de kommer somna ovaggade. Och jag har hunnit tvätta, vika, stryka, dammsuga, damma, lagat storkok på egen komponerad köttgryta. Ja nästan alla mina middagar är egenkomponerade, recept används bara som inspiration, annars blir det för tråkigt att laga mat. Kött, svamp, rotfrukter, passerade tomater, ganska mycket rödvin, massa kryddor…några timmar på spisen. Kan inte gå fel? Tack för en fin och solig söndag….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *