En helg full av sömn, lugn och mysig middag

Hur mycket min kraft räcker till på vardagarna förvånar mig ibland. Förra veckan vågar jag liksom inte tänka tanken hur många timmar jag jobbade och pluggade. Jag satt varje kväll till det var dags för sängen. Och förvånade mig själv att det bara rullade på dag efter dag men så i fredags så somnade jag i soffan strax före 9. Och i lördags sov jag så middag både före och efter lunch men fick iallafall till ett välbehövligt Sats-besök där emellan. Tur att vi var bortbjudna på trevlig middag hos en arbetskamrat till R på kvällen. Fick snusa lite på en tremånadsbebis, äta väldigt god mat och bara hänga till Mello.

Vår söndag fortsatte sedan i samma takt. Jag plockade med min klädgarderob och har strök en massa kläder. Gillar ju att styrka och överallt hänger strukna kläder. Bakade kakor med småtjejerna, tränade lite i källaren och så pluggat förstås. Så himla lugn helg och jag har blivit lite normal igen 😉

Tjejerna som inte direkt är vana med riktigt tv-spel blev rätt energiska 😉

IMG_0238

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *