Söndagsglada/sega

Vilken annorlunda upplevelse att stå och sälja en massa privata saker. Alla små klädesplagg, barnsaker, leksaker och småmöbler, så mycket minnen. Några timmar   senare har man mött så många olika sorts människor, som prutat, blivit lyckliga över något fint de hittat eller bara lugna för att de för några tior kunnat fylla på sina barns garderober.

Lilltjejen satt mycket i bagageluckan och åt kex och lekte med de leksaker som hon plockat tillbaka från säljbordet medan stortjejen var eld och lågor och städade hela tiden bland alla saker, pratade med alla små barn som försökte fynda och skötte kassan förstås. Mattekurs när den är som bäst 😉 Klockan två kände vi oss nöjda, eller vi och vi, stortjejen ville stå tills det blev mörkt.

Hem åkte vi trötta och med en blandning av vemod och så-himla-skönt-att-ha-mindre-saker känsla. Men jag har sparat så mycket fina kläder och leksaker så vemodet kommer strax att lägga sig 😉 men känslan av vårt trevliga allrum i källaren, utan allt skräp, kommer leva kvar länge, eller till vi fyller den med nya saker…

Pengarna kommer att användas för ett besök på Disneyland i Hong Kong. Kul, kul!

disneyland4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *