Syskonfotografering och nystart för träning online

Igår var det stora skolfotografidagen. Grupp, enskilda och syskonfotografering. Syskonbilderna tas efter fritids och det var upp till oss föräldrar att styra upp det. Många var väldigt fixade i kostym och fina klänningar. Våra små hade fått välja kläder själva med lite lite hjälp från mig bara ;).

Hade helst velat ha helkropsbilder då jag tycker det är finast på barn men hoppas dessa blir fina som lite julklappar.

Syskonfotografering.
Syskonfotografering.
Mina fina små.
Mina fina små.
Onlineträning med ”Clara färdiga gå”

Annars så bjöd gårdagens på nystart för träning online. Clara som driver bloggen Clara färdiga gå har dragit igång online coachning och jag är en av testpersonerna för hennes onlineträning. 4 veckors träning kommer sedan att kosta 600 kr och består av 4 träningspass i veckan och träningspepp från Clara. Jag har ju testat onlineträning förut med Lofsangruppen och tycker ju onlineträning är riktigt bra. Man blir peppad, får träningspass serverad och man kan göra dem när man vill.

Igår körde jag första passet som bestod av 5 stycken 2 minutare. Armhävningar, situps, upphopp och knäböj. 5 av varje i 2 minuter, kort vila och sen nästa 2 minutare. Detta blir bra. Jag behöver hjälp att prioritera träning just nu när livet är fyllt med så mycket annat.

Knäböj med stång.
Knäböj med stång.

Nu ser jag fram emot 4 veckors pepp och sen får gärna snön komma. Jag ska ju faktiskt åka till Mora i början på nästa år och just nu känns det som att det kommer bli väldigt väldigt långt.

Från Clara
En fyra-veckors-kurs med fokus på att komma igång med träningen. Den här kursen är för dig som aldrig tränat tidigare, eller har haft ett längre uppehåll och vill börja igen.

Med veckovisa utmaningar och träningspass för hela veckan kommer du och dina kursare utmanas fysiskt under de här fyra veckorna, och syftet är att du ska hitta ett nytt sätt att börja träna igen.

Maila info@claratoll.se om du har några frågor om upplägget eller något annat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *