Tjejhelg och vila

I fredags slog min förkylning ut på riktigt, den jag hela veckan trott va dammallergi. Frös och snurvlade till den graden att det var svårt att sova. Men som vanligt så är vila bästa medicinen så det har blivit mycket tjejmys i soffan i helgen. Favoritprogrammet ”Hela Sverige bakar junior” har börjat sändas igen till min och småtjejernas stora glädje.

Igår blev det också biomys medan stortjejen var på kalas.

Lilltjejen och jag såg Peter och Draken. Lite som en modern Djungelboken om en liten pojke som blev ensam i skogen och överlevde tillsammans med en drake. Gillar att det var en spelfilm och inte tecknat.

Peter och Draken.
Biomys.

Tjejerna har också hunnit med att bygga vidare på sin snöborg hemma medan jag frusen hängt vid braskaminen. Vilken mängd snö det är på tomten.

Massor med snö.
Massor med snö.

Lördagskvällen hängde vi hos familjen S. Hemmagjord Sushi och prat hela kvällen lång. Lugn och mysig lördagskväll, perfekt för oss.

Våra söndag ägnades som vanligt åt att skjussa barnen fram och tillbaka till sina truppgymnastikträningar. Lite mycket åka när man är själv hemma och dessutom skjussar lite vänner till barnen. Tur att vi sen fick komma hem till mamma och pappas och fika lite och fira pappasdag. Grattis Pappa!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *