Tjejmilen i New York ;)

Efter Tjejvasan kommer det inte åkas en enda meter skidor (inte i år iallafall). Nej efter Tjejvasan vill jag hänga på Sats, försöka hinna åka in till Lovisas cirkelpass på Rosa Skrot och så komma igång med löpningen igen. Saknar den träningen även om jag trivs utmärkt i skidspåren. Men just nu vill jag bara bli fri från denna hostan, känt mig nästan frisk ett par dagar men så ikväll är den tillbaka. Suck, nu vågar jag inte träna imorgon heller, snart bara två veckor kvar och det viktigaste är ju självklart att bli av med mitt elaka halsvirus. Har ju lyssnat på doktorn och inte tränat men att också försöka ta det lugnt fungerar inte just nu när jag jobbar rätt för mycket i högt temp.

Börjar bli lite nervös inför loppet, aldrig tränat/tävlat intensivt i så många timmar förut, hur kommer min kropp att reagera och hur trångt kommer det vara i nedförsbackarn(svår backsträck)?

Men just idag tänker jag mer på sommar och löpning för idag har jag shoppat startplats till Tjejmilen i New York. Kul, kul, kul!!! Mitt löpmål har länge varit att bli bekväm med att springa 5 km, i vår/sommar ska det målet gälla en mil. Ok kanske lågt mål men med förra sommarens löpförbud(benhinnorna) så tänker jag hålla målen låga och löpglädjen hög ;).
tjejmilen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *