Träningsdejt blev överraskningsdejt!

Igår trodde jag att jag skulle träna med en kompis men istället överraskades jag av min man med en 10-årsdagsmiddag. 10 år sedan vi förlovade oss och något som vi egentligen slutat fira sedan vi gifte oss och som jag helt glömt bort.

Först gick vi på stan och shoppade lite, 50 % på massor av produkter på Alewalds sportbutik och det blev både en efterlängtad löp/cykel ryggsäck från Haglöfs, vätskebälte och ett brett pannband från Peak att använda istället för mössa i vinter. Allt i den alla bästa cerisa färgen.

IMG_4603.JPG
Sen var det dags att jag skulle få se vart kvällens middag skulle ätas. Fina Ekstedts var planen för kvällen. Gillar mat-Niklas och älskar efter igår även hans restaurang. Alla äter en 9 rätters meny med små otroligt genomarbetade rätter lagade över glödande kol eller i skorsstensröken. Stämningen var otroligt lugn och skön med kockar som stod framme och lagade maten, alla pratade sådär lugnt utan stress, rätterna ramlade in lite lagom oplanerat(förmodligen väldigt planerat) men allt gav liksom en känsla av att alla kunde sitt till den graden att det blev väldigt avslappnat. Är ni med? 😉

Och maten då, ja den var sådär speciell, unik, udda, överraskande och med en blandning av underbar och lite för speciell. Precis som jag vill ha det på en Guide Michelinkrog.

IMG_4604.JPG

IMG_4606.JPG

IMG_4607.JPG

IMG_4605.JPG

IMG_4616.JPG

IMG_4608.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4610.JPG

IMG_4617.JPG

IMG_4618.JPG

En reaktion på ”Träningsdejt blev överraskningsdejt!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *