Tröskeln är passerad ;)

Har kommit till träningsläget att huvudet vill träna oftare än kroppen klarar. Tycker kroppen borde klara lite mer har ju ändå tränat två eller fler gånger i veckan i dryga två år nu. Förklaringen ligger kanske i att jag alltid tränat i min bekvämlighets-zon. Och nu när jag försöker ta mig ur den så demonstrerar kroppen. Efter fem kilometer i söndags, korta/snabba löpbandsintervaller igår så skrek, ok talade med hög stämma, benen nej idag.
Men huvudet såg solen och en trevlig löprunda med trevligt sällskap framför sig. Och idag tog jag mig över gränsen på 5 km. Har en inbyggd gräns att jag inte orkar längre än 5 km, men det gör jag ju 😉
Sju långsamma kilometer senare är jag mycket nöjd. Ok att det gick i sakta prat-tempo men jag hade lugnt kunnat springa några kilometer till. Kanske att jag någon gång byter ut min 5 km gräns mot 10. Långt bort men ändå närmare idag än igår!

Glad över att jag tog en halv storlek större på nya Asics’en, inga onda tår längre. Tyckte jag hade gott om plats i mina tidigare men tydligen inte.

20130402-201841.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *