Trött och lite ressugen

Förra veckan bara försvann. Den slutade iallafall med att jag fick åka och hämta min hyrbil som ska få vara ”min” till augusti när min tjänstebil kommer. 

En helt ny Nissan Qashqai har jag nu flyttat in i och jag hoppas inte det kommer kännas fel när min riktiga bil kommer sen.

Igår körde vi ett röj-ryck och körde iväg ett 20-tal kassar till Röda Korsets butik. Dåliga samvetet att kasta en massa hela kläder blir helt plötsligt till gott samvete och snart finns plats att bygga min klädkammare. Nya matta, ommålning och en hög hyllor ska in i ett liter förråd i källaren och så en massa kläder förståss.

Lördagskvällen fortsatte med kompismiddag. R hade lagat väldigt god middag iform av torskrygg och saffransrisotto. Och sen ägnades kvällen åt att hitta de mest perfekta danslåtarna till min 40-årsfest. Så många minnen det finns i musik och så många skratt kvällen fylldes åt. Sen kväll och jag är alldeles för trött för att vara basketmamma idag.

  
Jag drömmer mig istället bort till nästa resa, San Sebastian om 2 månader. Jag och R återvänder på vår 5 åriga bröllopsdag precis som vi sa för 5 år sedan. Ny 3-stjärnig krog. Denna gång Arzak. Längtar…

  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *