Vår kära Krugerpark

Det var väldigt fina vägar hit till Krugerparken. Vi passerade flera riktiga små Afrikanska byar där barnen spelade fotboll, familjerna hade sina egna små fruktstånd, små matbutiker eller hårfrisörer i väldigt enkla och färgglada byggnader. 

Precis som man ser Afrikaner framför sig så bär kvinnorna sina barn på ryggen, en hel del bär sina saker på huvudet och många är så vackra i sina färgglada kläder.

Mest glada är vi dock såklart över att lilltjejen är piggare. Alltid oroligt när de blir sjuka när man inte är hemma och när hon igår hade feber så hon tom såg prinsessor i gardinerna kändes det allt annat än bra. Men i eftermiddags började hon orka gå själv och efter lite frukt så kom hon ända till poolkanten ikväll. Älskade liten…

 
Men ni måste såklart få se lite bilder från vår första tur i Krugerparken. Vi kommer nu bo två nätter här på parkens största camp. Tänk er svensk jättecamping med pool, restaurang, campingplatser och stugor. Vi bor tyvärr i två stugor då dessa blir fulla i samma sekund de släpps och familjestugorna var slut fastän vi bokade för typ 11 månader sedan. 

Det går inte att jämföra standarden med förra boendet men det var vi beredda på och är nöjda med att de har kylskåp och gammal AC 😉

Flera möten med riktigt fina elefanter.   

Men mest glada är vi över att vi fick se några av världens sista vita noshörningar.

    
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *