Veckan med smärta

Vilken galen vecka, tandvärk från hell tog på mig med mycket smärtlindring och lite mindre sömn. Tufft när dagarna handlar om att ta sig igenom dem. Men lagom till fredag och min urtrevliga nätverksmiddag om e-handel var min energi tillbaka igen.

Vi hade verkligen supertrevligt och jag lärde mig en hel del.Sedan blev det en superligan fredagskväll med småtjejerna i soffan. Lets Dance och massor med godis. Somnade runt 23 tiden men sov riktigt oroligt och vaknade vid tre med ett ryck. Smärtan var galen i rygg/magen och något var väldigt fel.Tog en dusch och då kom smärtminnet tillbaka. Njursten. Har tagit bort njurstenar 3 gånger men det har upptäckts utan smärta. Men när jag var gravid med Stortjejen så satte hon sig typ på urinledaren och njuren började ”växa” och smärtan var detsamma.Ringde sjukvårdsupplysningen, tog en hel del värktabletter och vandrande runt hemma med en tro om att det kunde gå över. Vid åtta gav jag upp och vi drog till akuten.Där togs prover av olika slag och jag fick riktig smärtlindring genom infart. Försvinner smärtan med smärtlindring så gör man inget direkt utan man gör röntgen i efterhand.Smärtan lade sig ok efter någon dryga timme och efter ytterligare ett par timmar fick vi åka hem.Efter lång dusch hemma drog vi till Gustavsberg för fika och hästbesök. Jag var och är sliten men behövde verkligen livets goda.Underbar fika i solen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *