Ytterligheterna möts på Sats

Lite dagen efter idag, lite mindre sömn i helgen kändes i kroppen. Seg jobbdag och sega ben körde till Sats efter jobbet. Men väl där bestämde jag mig för att köra hårt. 20 minuter på löpbandet, intervall, sedan dryga 30 min för mig tung stryketräning. Men det kändes bra efteråt, som det alltid gör. Lite mathandling på hemvägen och sen snabb tilllagning av korv stroganoff innan en hungrig familj dyker upp från friidrottsträningen. Detta tog den sista kraften. Ville baka lite ikväll men kraften finns inte så det blir soffhörnet.

Ja, ytterligheterna möttes idag på Sats. I receptionen möte jag kvinnan i 40 årsåldern som var supernervös för att hon aldrig stryketränat förut och nu skulle få en privat genomgång av maskinerna. Såg sedan henne röra sig nervöst mellan maskinerna och tycka att 10 kilo i bröstmuskelpressen var jättetungt. Trots att hon kunde prata, skratta och köra alldeles för snabba rörelser så tyckte hon nog att det var lite för tungt. Till nästa ytterlighet, den väldigt stora muskelkillen som under mina 60 minuter på gymmet körde mage hela tiden. Han lånade dock ut maskinerna till mig mellan varven men påpekade att jag nog borde köra 5 set * 20 reps minst, per maskin ;>

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *