Lilla lilla dotter på nätterna måste man sova!

Jag som hade tänkt att tanka energi inatt då måndagen kändes lite minus, gick sådär. Lilltjejen vaknade tre och somnade strax efter fem. Hon behövde dricka, kissa, äta(vilket hon inte fick), kramas, sova i sin säng, sova i vår säng,  ja hon försökte med allt. Sen var det en supertrött mamma som försökte väcka en ännu mera supertrött dotter, gick superbra, not!!! Men när vi väl kommit upp så gick ändå morgonen bra, båda tjejerna fick på sig kläder, i sig lite gröt(trots att lilltjejen låg med huvudet på bordet) och tänderna borstade. Så jag får ändå godkänt på mammafronten tror jag, trots att jag gick i dvala 😉

Stortjejen lite nervös, tror jag, idag vid tre så är det mingelfika(min favoritsysselsättning ;>) och uppträdande på dagis. Hon fick själv välja kläder idag och jag flätade flätor i min dvala!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *