Ansiktsbehandling istället för Sats

Efter sex veckor på resande fot och en knapp veckas förkylning så längtar jag massor efter att få hänga på Sats igen. Mitt nya jobb har krymp min träningstid så det kommer inte bli några 4 besök i veckan längre men ett par räknar jag med och så någon hemmaträning/löprunda hoppas jag också hinna klämma in. Men det återstår att se, viktigast på träningsfronten just nu Tjejvasan-träning såklart.

Så med hes röst och hostningar fick det idag bli en välbehövt ansiktsbehandling istället för träning. Smidigt och bekvämt så har jag hittat en duktig hudterapeut nästa hemma!

Först ultraljudsbehandling för att få bort alla solkräms-blemmor och sedan underbar massage/ansiktsmasker och så avslutade vi med vaxning och färgning av bryn ;).
Imorgon fortsätter jag med ett besök hos min frisör, operation ”fräsch igen efter semestern” fortsätter sedan på Sats framöver…

20140113-212059.jpg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *